Ajuta si Tu!

Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!

Redirecționează până la 3,5% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!

#DESCARCĂ, #PRINTEAZĂ, #COMPLETEAZĂ și #SEMNEAZĂ -FORMULARUL 230-, iar până pe 25 mai 2021 #DEPUNE documentul în formă finală la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, prin depunere directă sau prin poștă cu scrisoare recomandată!

Urmând acești pași simpli, persoanele fizice pot sponsoriza entitățile nonprofit care funcționează conform OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Toate persoanele fizice care au realizat în anul 2020 venituri din salarii și care solicită virarea unei sume de până la 3,5% din impozitul pe venitul anual datorat Statului către Asociatia Mestesug Events/Evenimente vor sprijini direct activitatea și proiectele desfăsurate.

Dacă întâmpini dificultăți în completarea formularului, în secțiunea *DESCARCĂ*, pe lângă #Formularul230, este atașat documentul cu toate instrucțiunile necesare.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii și colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează!

HAIDETI SA PASTRAM TRADITIILE SI VALORILE STRAMOSESTI SI SA LE DUCEM MAI DEPARTE!

Daca nu ai redirectionat 3,5% din impozitul tau pe venit, poti dona in contul bancar al asociatiei

RO82BTRLRONCRT0596156301 deschis la BANCA TRANSILVANIA

Titular: Asociatia Pentru Promovarea Artei Mestesugaresti, Culinare si Turistice, Rurale si Urbane Mestesug Events/Evenimente

Sumele vor fi cheltuite pentru organizarea unor tabere de creatie in urmatoarele domenii de arta: arte plastice, arta mestesugareasca, productie filme documentare despre arta si locuri pitoresti din Romania, creatii handmade, creatii produse din materiale regenerabile, etc

MISIUNEA NOASTRA ESTE SA DESCOPERIM TEZAURELE UMANE VII, sa le promovam si sa transmitem mai departe, generatiilor tinere si celor viitoare, arta straveche mestesugareasca!

  • Dacă doriți să sponsorizați activitatea ASOCIATIEI MESTESUG EVENTS/EVENIMENTE  în general, noi vom completa un CONTRACT DE SPONSORIZARE în două exemplare, folosind acest model.
  • Contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate va fi trimis către firma dvs, urmând ca un exemplar semnat și stampilat să fie returnat către NOI.
  • Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.ATENȚIE:

    ⇒ Dacă firma nu a avut profit, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeşte, aceasta își poate deduce sumele sponsorizate din impozitul pe profit pe viitorii 7 ani consecutivi.