Festivalul Copiilor Mici si Mari

Nu rata cel mai frumos început de vară!
Marcăm venirea verii cunun Festival in aer liber, cu bucurie, cu surprize și momente artistice!💃💃🧞💦
Festivalul Simfonia Apei continua și în fiecare sâmbătă și duminică, Fântânile arteziene din Unirii, îți vor oferi un spectacol inedit.
Spectacolul care a încântat turiștii și bucureștenii revine în 2022 la Fântânile Urbane din Piața Unirii, pentru cea de-a treia ediție. Prin spectacole dedicate,se celebreaza sportivii români, personalitățile culturale și artistice din România și pionierii inovației românești, mințile vizionare care au contribuit semnificativ la dezvoltarea științifică națională și internațională.
👩‍❤️‍👨👪💖❤️💙Ziua Copilului este un motiv de bucurie și o ocazie perfectă să adunăm întreaga familie și să ne reîntâlnim în Parcul Unirii din capitala, pentru a sărbători timp de 3 zile, universul magic al copilăriei.🧡💜♥️🥳
Spectacolul Simfonia Apei continua și în zilele de 4-5 iunie, de la orele 21.00 veți avea parte de spectacolul fântânilor cu lumini și muzică, susținut de Apa Nova!
În perioada 03-05 iunie, după Festivalul Familiei care a avut loc în 13-15 mai, în același parc și unde s-au strâns zeci de mii de oameni , pentru a se bucura împreună de tot ce am oferit, vă invităm cu mic, cu mare să vă bucurați de magia dansului, sâmbătă 4 iunie, între 10.00-13.00.
EDUCAȚIE RUTIERĂ „Copilul de azi, Șoferul de mâine”!
VINERI 03 IUNIE, 10.00-13.00
Din cadrul evenimentului nu vor lipsi momentele artistice, atelierele creative și demonstrative dar și ateliere educative susținute de Poliția Rutieră, care va fi prezenta cu o autospeciala care conține kit-urile de Educație Rutieră, chestionarele pe care vor lucra copii, instrumente de semnalizare aflate în dotare.
Va așteptăm cu bucate alese, preparate la grătar, barbeque, street food, dulciuri artizanale, înghețată, freshuri, fructe și multe alte bunătăți
Cireșe și căpșuni pe saturate!!!!!!
 Dans Dans Dans!!!
Andra Gogan Dance Academy și Loredana Dance vor susține un program artistic și vor arata tot ce au pregătit pentru Festivalul International de Dans din Croația!!!
Veniți să îi susțineți???
Expozantii se pot inscrie pe adresa de email: urbanweekendbazar@gmail.com
Înscrierile se pot face și pe whatsapp 0748.19.8888

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *